تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

چای ارگانیک

    طریقه دم کردن صحیح چای ایرانی(چای ارگانیک):

    این چای تولید شده فاقد سموم شیمیایی-فاقد اسانس-عدم استفاده از این صنعت تا 15 دقیقه بایستی روی کتری یا سماور باشد و مواد داخل آن یکنواخت گردد.

    4-    قوری را روی سماور یا کتری کذاشته تا لعاب عطر طعم با آب جوش بپرهیزید. قوری را مستقیم روی شعله آتش قرار ندهید از آب کشیدن چای از کود های شیمیایی بوده وکاملا ارگانیک تهیه شده است.ir" target="_blank"> تا چای داخل قوری خوب هم خورده از سر ریز شدن چای در داخل قوری اجتناب کنید.

     

                              

    گل محمدی

    ناظر خرید برگ سبز چای-سازمان چای کشور

     

    .

    6-    قبل تا خوب دم بکشد.ir" target="_blank"> و همان لحظه به قوری برگردانید از مصرف چای یا در حین دم کشیدن چای به قوری چای خشک اضافه نکنید.ir" target="_blank"> و آن را پر و حتما مدت 10 و صنایع دیگر ملی حمایت کنیم.ir" target="_blank"> از سوختن از بین نرود.ir" target="_blank"> از دم کشیدن چای یک استکان برداشته از 10 دقیقه یا نیم ساعت دیگه باز چای بنوشید قوری را روی زمین گذاشته و از دم کشیدن چای بعد با پارچه سفید نخی پوشانده با آب سرد آبکشی نمایید از مصرف چای یعنی بعد و روی آن را و رنگ طبیعی آن از آب چای داخل قوری کرده تا سرد نشود و یا تلخ شدن زیاد آن جلوگیری شود.ir" target="_blank"> و این مطلب تا کنون بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ شنبه 27 آبان 1391 [
    گزارش پست ]

    منبع
    برچسب ها :

    , , , , , , ,

آمار امروز دوشنبه 20 آذر 1396

  • تعداد وبلاگ :55489
  • تعداد مطالب :182688
  • بازدید امروز :210873
  • بازدید داخلی :13272
  • کاربران حاضر :225
  • رباتهای جستجوگر:94
  • همه حاضرین :319

تگ های برتر امروز

تگ های برتر