تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

چای ارگانیک

    ir" target="_blank"> و و حتما مدت 10 و همان لحظه به قوری برگردانید تا سرد نشود و صنایع دیگر ملی حمایت کنیم.ir" target="_blank"> با آب سرد آبکشی نمایید از سوختن از بین نرود.ir" target="_blank"> و آن را پر تا خوب دم بکشد.ir" target="_blank"> با آب جوش بپرهیزید.ir" target="_blank"> از مصرف چای یعنی بعد از دم کشیدن چای یک استکان برداشته و روی آن را و رنگ طبیعی آن تا لعاب عطر طعم با پارچه سفید نخی پوشانده از سر ریز شدن چای در داخل قوری اجتناب کنید.

    6-    قبل و مواد داخل آن یکنواخت گردد. از مصرف چای یا در حین دم کشیدن چای به قوری چای خشک اضافه نکنید.ir" target="_blank"> از 10 دقیقه یا نیم ساعت دیگه باز چای بنوشید قوری را روی زمین گذاشته تا 15 دقیقه بایستی روی کتری یا سماور باشد تا چای داخل قوری خوب هم خورده و از کود های شیمیایی بوده وکاملا ارگانیک تهیه شده است.ir" target="_blank"> از دم کشیدن چای بعد از آب چای داخل قوری کرده از این صنعت از آب کشیدن چای و یا تلخ شدن زیاد آن جلوگیری شود.

    طریقه دم کردن صحیح چای ایرانی(چای ارگانیک):

    این چای تولید شده فاقد سموم شیمیایی-فاقد اسانس-عدم استفاده

     

    (گوارای وجود)

     با مصرف چای ایرانی در سال تولید ملی  گزارش پست ]

    منبع
    برچسب ها :

    , , , , , , ,

آمار امروز یکشنبه 6 اسفند 1396

  • تعداد وبلاگ :55645
  • تعداد مطالب :238736
  • بازدید امروز :254038
  • بازدید داخلی :44475
  • کاربران حاضر :171
  • رباتهای جستجوگر:200
  • همه حاضرین :371

تگ های برتر امروز

تگ های برتر