خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





چای ارگانیک

    طریقه دم کردن صحیح چای ایرانی(چای ارگانیک):

    این چای تولید شده فاقد سموم شیمیایی-فاقد اسانس-عدم استفاده از کود های شیمیایی بوده وکاملا ارگانیک تهیه شده است.

    1-    به ازاء هر فنجان چای یک قاشق چایخوری چای در قوری بریزید(تقریبا دو قاشق غذا خوری در یک قوری متوسط خانواده)

    2-    چای ریخته شده در قوری را ترجیحا با آب سرد آبکشی نمایید تا لعاب عطر طعم و رنگ طبیعی آن از بین نرود. از آب کشیدن چای با آب جوش بپرهیزید.

    3-    سپس آب جوشیده کتری یا سماور را در قوری ریخته و  کل فضای قوری را آبگیری نکنید چون بایستی مقداری هوا در قوری برای دم آمدن مناسب وجود داشته باشد.یک سوم یا سه چهارم قوری را آبگیری کنید.

    4-    قوری را روی سماور یا کتری کذاشته و حتما مدت 10 تا 15 دقیقه بایستی روی کتری یا سماور باشد تا خوب دم بکشد. قوری را مستقیم روی شعله آتش قرار ندهید و از سر ریز شدن چای در داخل قوری اجتناب کنید.

    5-    بعد از مصرف چای یا در حین دم کشیدن چای به قوری چای خشک اضافه نکنید.

    6-    قبل از مصرف چای یعنی بعد از دم کشیدن چای یک استکان برداشته و آن را پر از آب چای داخل قوری کرده و همان لحظه به قوری برگردانید تا چای داخل قوری خوب هم خورده و مواد داخل آن یکنواخت گردد.

    7-    اگر خواستید بعد از دم کشیدن چای بعد از 10 دقیقه یا نیم ساعت دیگه باز چای بنوشید قوری را روی زمین گذاشته و روی آن را با پارچه سفید نخی پوشانده تا سرد نشود و از سوختن و یا تلخ شدن زیاد آن جلوگیری شود.

     

    (گوارای وجود)

     با مصرف چای ایرانی در سال تولید ملی  از این صنعت و صنایع دیگر ملی حمایت کنیم.

     

                              

    گل محمدی

    ناظر خرید برگ سبز چای-سازمان چای کشور

     


    این مطلب تا کنون 12 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : قوری ,کشیدن ,داخل ,مصرف ,کتری ,سماور ,داخل قوری ,
    چای ارگانیک

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر